mayo 06, 2021

Hacia una cadena alimentaria sostenible: retos y oportunidades. 6 de Mayo, online en directo

 UIK   29/4/21

[EUS] Zer aukera ditugu elikadura-eredu jasangarriagoak izateko?
Donostia Sustainibility Forumaren esparruan, elkarrizketa bat izango dugu Jaime Zufíarekin,
AZTI
-ko Prozesu Efiziente eta Jasangarrien Departamentuko koordinatzailearekin. Berak azalduko digu zer aukera ditugun elikadura-eredu jasangarriagoak izateko.
Datorren maiatzaren 6an, online eta zuzenean. Hemen duzue ekitaldiari buruzko informazio guztia: https://bit.ly/3dWpiw5

[CAS] ¿Qué diferentes alternativas existen para alcanzar modelos alimentarios más sostenibles?
Dentro del marco de Donostia Sustainibility Forum, tendremos un diálogo con Jaime Zufía, Coordinador del Departamento de Procesos Eficientes y Sostenibles en
AZTI
, que nos permitirá visualizar diferentes alternativas para alcanzar modelos alimentarios más sostenibles.

No hay comentarios: